Vliegen bestrijden in huis: Effectieve oplossingen voor vliegen in uw huis

By | September 13, 2022

Of u dit bericht nu leest vanuit India of vanuit een ander land, de kans is groot dat u de verschrikking van huisvliegen wel eens hebt meegemaakt. Ze kunnen voor veel mensen een spelbreker zijn. Hun dreunende aanwezigheid en hun vermogen om menselijke feromonen waar te nemen is genoeg om iedereen een claustrofobisch gevoel te geven in huis. Maar wanhoop niet! Dit kleine ongedierte kan uit uw huis worden gehouden met slechts een paar eenvoudige oplossingen. Hier leggen we uit hoe je vliegen effectief buiten kunt houden zonder er al te veel geld en tijd aan te besteden

Vliegen bestrijden in huis

Keep food out of reach of flies

Als u last heeft van veel vliegen in uw huis, kan dat komen doordat ze in uw keuken een makkelijke prooi vinden. Probeer uw voedsel in luchtdichte verpakkingen te bewaren of bewaar het in de vriezer tot u het wilt opeten. Het plotseling invriezen van voedsel kan vliegen doden en hun activiteit voor een tijdje stoppen.

gebruik een natuurlijk afweermiddel

Als je een schaaltje hebt met een natuurlijke stof die vliegen aantrekt, doe er dan een paar druppels appelciderazijn in. Vliegen die op de substantie zijn geland, worden aangetrokken door de geur en zullen de azijn ontdekken, waardoor ze terugvliegen naar hun vrienden en familie. Je kunt ook proberen kaneel- of gemberpoeder over je gerecht te strooien. Het is bewezen dat de geur van deze kruiden vliegen afstoot, maar zorg er wel voor dat ze uit de buurt blijven van het voedsel in het gerecht.

Creëer een vliegenvrije zone

Creëer een vliegvrije zone rond uw vuilnisbak en gooi uw keukenresten erin. U kunt zelfs een vliegvrije zone rond uw afvalemmer creëren door deze in de schaduw of bij een open raam te zetten.

verzegelen en nog eens verzegelen

Als je een vuilnisbak hebt die door vliegen is aangetast, gebruik dan een oplossing van afwasmiddel en water. Maak een oplossing door een eetlepel afwasmiddel te mengen met een kopje warm water. Dompel nu een papieren handdoek of een doek in deze oplossing en wikkel deze strak om de vuilnisbak. Sluit het blik nu af met een ander stuk keukenrol of doek. Laat het blikje minstens 24 uur in deze positie staan. De geur van afwasmiddel staat erom bekend vliegen af te weren.

Voeg geur toe aan uw vliegenvrije zone

Bloemen worden altijd gewaardeerd door mensen, en het is ook bewezen dat ze een geweldig vliegenafweermiddel zijn. Probeer vazen gevuld met rozen in uw huis te zetten, vooral bij de deuren en ramen. Je kunt ook vanille-extract en etherische olie van sinaasappel gebruiken om een zoet ruikende zone in je huis te creëren, of gebruik gewoon een paar druppels etherische olie van rozen of lavendel in een sprayflesje en sprenkel het rond je vliegenvrije zone.

Water opdrogen in uw huis

Huisvliegen zijn dol op water. Als je een vliegenprobleem hebt omdat ze worden aangetrokken door de geuren die uit je keuken komen, probeer dan het water in je huis op te drogen. Maak alle waterdruppels in uw huis schoon: vaatwassers, kranen, enz. Zorg ervoor dat geen van de water armaturen lekken. Dit zal de geuren in uw huis verminderen en de huisvliegactiviteit stoppen.

Dicht af en dicht opnieuw af.

Als u een vuilnisbak heeft, gebruik dan een afdichtmiddel op de deksels en de zijkanten van de vuilnisbak, om vliegen buiten te houden. Dicht alle kieren en spleten in uw huis af om vliegen buiten te houden. Dicht uw schoenen en draagtassen af om vliegen buiten te houden.

Conclusie.

Er zijn veel manieren om vliegen uit uw huis te houden, en ze zullen u een stuk meer ontspannen laten voelen. Ze vinden echter wel weer hun weg naar binnen, dus zorg ervoor dat je de kieren afdicht en ze buiten houdt met natuurlijke vliegenwerende sprays en etherische oliën. Je kunt ook vallen gebruiken om ze te vangen, wat heel effectief kan zijn, maar je moet er wel voorzichtig mee zijn. Ze zijn bedoeld om binnenshuis te gebruiken en je moet ze buiten weggooien. Zorg ervoor dat je ze niet in de regen laat staan, want ze zijn niet bedoeld om buiten te gebruiken. Heb jij nog effectieve technieken om vliegen uit je huis te houden? Laat het ons weten door uw ervaringen met ons te delen in de reacties hieronder!